Audio-Classic

Audio Classic er et lille firma i Fredericia, som producerer for-forstærkere, udgangsforstærkere i single-end triode kl. A og Push Pull kl. A.

Audio Classic er moderne sund fornuft!
For at bygge en moderne og vellydende rørforstærker har Audio Classic valgt at gå tilbage til sit oprindelige rørkoncept, og i stedet raffinere det med den mest moderne teknik og de ressourcer, som er tilgængelige i dag. I princippet er det ingen mærkværdighed, det handler egentligt blot mere om sund fornuft og logisk tankegang...

25 års erfaring

Audio Classic har i over 25 år repareret HIFI rørforstærkere og guitarforstærkere m.v. Men i 2000 startede et helt nyt kapitel. Da begyndte vi nemlig selv at udvikle og producere egne rørforstærkere. Vi skaffer og bruger kun de bedste komponenter fra flere forskellige steder i verden. - For kun det bedste er godt nok til at komme i Audio Classic’s rørforstærkere.

SE811-6

Dansk stilrent design

Forstærkerne fremstilles i nyt design i 1,5mm sortlakeret stålplade.

- og med udgangs transformatorer fra bl.a. Audio Note, Hammond, Tamura, Sowter og Welter samt et enestående dansk design er Audio-Classic en klasse for sig!

Vi bruger ikke kinesiske komponenter, bortset fra rør.

 

Kvalitet en selvfølge

Under de sorte plasthætter finder du overdimensioneret nettrafo produceret af Overgaard Transformere.
Audio-Classic anvender kun ROHS godkendte rør. Rrimært rør fra Tung Sol, jj, Psvane, Sovtek og Electro Harmonix. Endvidere anvendes der kraftige højttalerstik og forgyldte phono-bøsninger. Ligeså overdimensionerede elektrolytter til udglatning, f.eks. Rifa m.fl. I signalvejen. Clarity, Vcap eller Miflex kondensatorer kan indbygges mod ekstra betaling.

Forstærkerne er forsynet med nøje udvalgte komponenter - ikke mindst (meget) specielle kondensatorer på kritiske steder. Ligeså udmålte modstande. Opbygningen er efter hardware princip, for bedst mulig lydkvalitet!

Alle udgangsforstærkere har softstart som først slår til efter 60 sekunder - for at skåne rørerne.

 

Opgradering og tilbehør

Audio-Classic sælger endvidere komponenter og rør, tilbyder reparationer på egne produkter og telefonisk support og vejledning, til alle kunder.

Leveringstid

Leveringstiden kan variere alt efter udbud og efterspørgsel. Dog er der en del på lager. Ring og hør nærmere.

Service FØR -og også EFTER købet

Audio-Classic tilbyder alle sine kunder en "lytte-aften", hvor forstærkerne kan opleves, testes og nydes...

Audio-Classic kontakter dig desuden efter købet. Som en service ringer vi til dig og hører hvordan det går med din nye forstærker. Vi hjælper dig hele vejen - også efter købet!

2 års garanti

Audio-Classic yder 24 måneders garanti på alle vores produkter.
Dog undtagelsesvis på rør.

Der tages forbehold for prisændringer, fejl og udsolgte varer.